BBI Connect: Osi Ulti pro přihlášení | samoobsluha zaměstnanců (2024)

pracujete v jedné z restaurací, které BBI vlastní? Hledáte způsob, jak se spojit s nejnovějšími informacemi, jako jsou mzdy, nejnovější aktualizace & více? Pokud je vaše odpověď ano, určitě jste na správném místě pro BBI Connect.

Bloomin Brands začlenění vlastní řadu restaurací, pokud jste zaměstnanec, v každém z těchto BBI nabízí k on-line portálu osi.ultipro.com. BBI Connect je on-line portál, který lze přistupovat a připojil BBI pouze zaměstnanci.

BBI Connect: Osi Ulti pro přihlášení | samoobsluha zaměstnanců (1)

portál je speciálně navržen pro Bloomin Brands Inc. zaměstnanec, aby se mohli spojit s ostatními zaměstnanci BBI. Toto spojení pomáhá společnosti udržet celý tým sjednocený na jedné platformě. Portál je přístupný kdykoli, který je pro vás vhodný.

kdo má přístup k BBI Connect?

ne každý se může zaregistrovat na BBI connect. Je to proto, že se jedná o specializovaný web vytvořený společností BBI pouze pro své zaměstnance pro podnikání. Přístup k BBI connect můžete získat pouze v případě, že splňujete následující požadavky, jinak byste měli hledat jiný web.

  • můžete se zaregistrovat na BBI connect, pouze pokud jste občanem USA. Zaměstnanci pracující v jakékoli franšíze mimo nás se nesmějí registrovat.
  • máte přístup k BBI připojit portál pouze tehdy, pokud máte Stabilní Připojení k Internetu
  • máte přístup k BBI Připojit, pouze pokud budete pracovat v některé ze čtyř restaurací, které jsou ve vlastnictví Bloomin Brands Inc.

požadavky na registraci na BBI Connect?

abyste se mohli zaregistrovat na portálu BBIconnect, musíte mít několik důležitých přihlašovacích údajů.Bez těchto pověření by vám byl odepřen přístup k portálu BBI connect. Pověření patří:

  • Vaše ID zaměstnance
  • celé jméno
  • Platnou e-mailovou adresu
  • Kontaktní číslo

Poznámka: zaměstnanec může požádat o ID související pověření od HR oddělení. ID se může skládat z 5místného čísla. BBI connect nelze přistupovat bez employ ID.

nejprve se zaregistrujte na BBIConnect:

pokud jste novým Bloomin Brands Inc. a ještě nemáte účetpak se musíte nejprve zaregistrovat na BBI connect. Ujistěte se, že máte nárok na registraci. Postupujte podle kroků uvedených níže se přihlásit

  • Navštivte oficiální stránky BBI připojit na https://recruiting.ultipro.com
  • Zadejte své celé jméno
  • Zadejte svůj e-mail ID
  • Vyberte si vhodné heslo
  • Znovu zadejte heslo
  • Zadejte své kontaktní číslo,
  • Odeslat informace.

přihlášení na BBI Connect za 2 minuty:

Pokud jste se již zaregistrovali na BBI connect, pak postupujte podle následujících kroků, aby se jednoduše přihlásit ke svému účtu:

BBI Connect: Osi Ulti pro přihlášení | samoobsluha zaměstnanců (2)
  1. Navštivte oficiální stránky BBI připojit na https://osi.ultipro.com/Login.aspx
  2. Vyberte jazyk, který jste pochopili,
  3. Zadejte své uživatelské jméno a heslo
  4. Klepněte na tlačítko „přihlásit se“

Proč bych Měl Používat BBI Připojení:

BBI Connect nabízí mnoho výhod pro jeho uživatele. Tyto výhody jsou dány zmocnit Bloomin Brands Inc. zaměstnanci a na oplátku zlepšují celkovou kvalitu práce a produktivitu. Osobně si myslím, že glance.intuit.com je nejlepší rychlé knihy.

  • Multiport služby:

Zaměstnanci si mohou udržet se updatedwith nové nabídky, propagační akce a výhody, které společnost nabízí.

  • Paymanagement:

Paymanagement funkce udržet zaměstnance aktualizované o jejich platy, thebonuses dostanou, daň z příjmu. Zaměstnanci nepotřebují své banky statementsanymore zkontrolovat, zda jejich plat dorazil nebo ne

  • Benefit Programy:

BBI connect nabízíněkolik benefitních programů, které pracují pro blaho svých milovaných zaměstnanců.Tyto programy mohou zahrnovat důchodové programy, rodinné dávky, budoucí plánování, bonusy, půjčky, kariérní příležitosti, listy a další výhody.

  • aktualizovat svůj rozvrh:

personalizované portálu BBI umožní zaměstnancům, aby p aktualizován s jejich pracovní plány. Nejen, že to má, ale měli přístup k nahlášení jakýchkoli změn online ve svém rozvrhu, kdykoli chtějí.

  • Spojte se s ostatními odděleními:

portál BBI Connect umožňuje připojit se svými šéfy prostřednictvím online platformy. Zaměstnanci mohou prostřednictvím portálu komunikovat s manažerem,HR a dalšími odděleními. Tím se minimalizuje úsilí a čas na osobní setkání s úřady.

  • Komunikovats ostatní zaměstnanci:

Přes BBI připojit portálu můžete mít updatedwith činnosti jiných zaměstnanců a komunikovat on-line. Tato onlinecommunication eliminuje potřebu vzít si čas z vašeho nabitého plánu setkat se s nimi v práci.

které Restaurace vlastní BBI Connect?

zajímá Vás, které Restaurace vlastní BBI? BBI vlastní čtyři restauracesituované na různých místech. Patří mezi ně

  1. Bonefish Grill
  2. Outback Steakhouse
  3. Fleming ‚s Prime Steakhouse
  4. Carrabba“s Italian Grill

Pokud pracujete v některé z těchto restaurací, pak byste měli zaregistrovat na BBI Připojení využít úžasné zařízení a služeb, které jsou poskytovány Bloomin Brands Inc… V tomto článku předložíme některé uživatelsky přívětivé BBI funkce.

tento článek vám také pomůže, pokud si chcete vytvořit svůj účet na portálu OSI Ultipro. V případě, že jste již zaregistrováni, přejděte dolů a zjistěte, jak se přihlásit a získat zapomenuté heslo.

Zapomněli Jste Heslo? Zde jsou kroky k obnovení:

v tomto rychle se měnícím světě je naše mysl vždy zaměstnána věcmi, které je těžké si pamatovat. Jeden takový problém zahrnuje zapamatování hesel. No BBI připojit také vyžaduje, abyste si své heslo účtu, ale také snadnou možnost získat v několika jednoduchých krocích, pokud vůbec někdy, že jste zapomněl.

BBI Connect: Osi Ulti pro přihlášení | samoobsluha zaměstnanců (3)
  1. Navštivte oficiální stránky BBI na https://osi.ultipro.com/Login.aspx
  2. Klepnutím na tlačítko „zapomněli jste heslo?“
  3. Zadejte uživatelské jméno
  4. Zadejte nové heslo.to by nemělo skládat z více než 15 číslic
  5. Znovu zadejte nové heslo
  6. Klikněte na „přijmout“

zapomenuté uživatelské jméno? Pokud jste také zapomněli uživatelské jméno, obraťte se na správce systému a získejte své heslo i uživatelské jméno.

nebo

  1. navštivte oficiální webové stránky BBI connect na https://osi.ultipro.com/Login.aspx
  2. klikněte na tlačítko “ Zapomněli jste heslo?“
  3. Zadejte své uživatelské jméno
  4. Zadejte přístupový Kód

Resetovat kód: pokud jste obdrželi e-mail obsahující resetovací kód. Otevřete odkaz ve svém e-mailu a pomocí tohoto resetovacího kódu resetujte heslo.

o Bloomin brands Incorporation:

Bloomin Brands Incorporation je jedním z předních podniků, které vlastní řetězec restaurací. Tyto restaurace jsou hlavně steakhouse. Bloomin brands Inc. svou první restauraci slavnostně otevřel v roce 1988 a od té doby otevřel mnoho skvělých poboček po celém světě.

myšlenka byla předložena čtyřmi osobními, kteří si mysleli, že by bylo skvělé začít dobrý steak house. V průběhu let se podnik rozrostl tak velký, že rodina BBI se nyní skládá z více než 1400 restaurací.

jejich zaměstnanci celkem přesahují počet 90 000. Jejich výstup je distribuován ve více než 48 státech. BBI connect byl navržen a představen Bloomin Brands Začlenění dát jejich stále rostoucí zaměstnanci společnou platformu, kde se všichni mohou připojit prostřednictvím mediální komunikace.

Stále Máte Dotazy?

Jsme se snažili v našich silách odpovědět na všechny vaše dotazy v tomto článku, ale přesto, pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně Bloomin brands začlenění, můžete určitě kontaktovat sám.

BBI Connect: Osi Ulti pro přihlášení | samoobsluha zaměstnanců (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated:

Views: 5973

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.